H.L. Breenkade 2 in Rijnsaterwoude

In het pittorekse dorp Rijnsaterwoude staat deze vrijstaande villa aan een open waterverbinding bijna aan de rand van het Braassemmermeer.
Deze villa staat bekend vanwege haar prachtige grote witte luiken die de fraaie ramen aan de voorzijde accentueren. De woning heeft meer bijzonderheden: in de woning is namelijk alles dubbel uitgevoerd. Zowel op de begane grond als de 1e verdieping vindt u een grote woonkamer met open haard, een open keuken, slaapkamers en badkamers en zolder. Op de begane grond heeft u als extra een bijkeuken. Als u op de 1e etage bent, geniet u van een panoramisch uitzicht op het Braassemmermeer. De totale lengte van de woning is ca. 17m en breedte 7,00/9,5m
Indeling:
Begane grond:
Woonkamer met open haard en open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een ingebouwde stoomoven en keramische kookplaat. Vanuit de keuken komt u in bijkeuken. Hier is tevens het 3e toilet. Via de bijkeuken kunt u naar buiten. Vloerverwarming is aanwezig.
Een ruime entree met garderobe en toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de grote slaapkamer met deur naar de badkamer. De badkamer heeft een bad, separate douche en wastafels.
Naast de woning is een uitpandige ruimte/schuur voor de fietsen en gereedschappen.
In de fraai aangelegde tuin op het zuidwest/ -westen met het ruim aangelegde terras kunt u heerlijk genieten. Ook elders in de tuin zijn leuke zithoekjes waar u aangenaam kunt verblijven.
Voor de woning is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor ongeveer 5 a 6 auto’s.
1e etage:
Ruime woonkamer met open haard en open keuken. Via de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Fraaie raampartijen met het panoramisch uitzicht op het water van het Braassemermeer. Via een vlizotrap komt u op de zolder.
Deze unieke woning biedt u vele mogelijkheden: dubbele bewoning of kantoor aan huis, maar het is ook mogelijk door relatief kleine ingrepen de bovenverdieping om te toveren tot 2, 3 of zelfs 4 extra slaapkamers.
Rijnsaterwoude is een uniek dorp. Het ligt aan de rand van het Braassemermeer, ca 5 kilometer van Alphen aan den Rijn en Leimuiden. Het dorp kenmerkt zich door een vriendelijke sfeer. Via de N207 kunt u binnen 5 minuten naar de A4 of A44 rijden.
Bent u watersporter? Twee jachthavens liggen op loopafstand.

H.L. Breenkade 2 in Rijnsaterwoude

Status:Te koop
Prijs:€ 725,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:2465 AL
Woonopp:219m²
Perceel:707m²
Bouwjaar:1995
Kamers:5
Slaapkamers:3
Badkamers:2
Toiletten:3

Carl Knelange

E: knelange@makelaarscentrum.nl
T: 0172500228NEEM CONTACT MET ONS OP